SMART INDUSTRY EXPO FORUM title

З 29 вересня до 2 жовтня 2020 року в м.Мінськ відбудеться перший в Співдружності Незалежних Держав спеціалізований міжнародний форум по смартіфікаціі реального сектора економіки SMART INDUSTRY EXPO FORUM на тему «Цифрові технології та рішення для промисловості».

Цілі проекту: обмін кращими світовими практиками та рішеннями в галузі цифрової трансформації виробництв, їх подальше впровадження в національному виробничому секторі і розвиток міжнародних партнерських відносин між постачальниками рішень для автоматизації виробництв, розробниками ключових цифрових технологій, а також їх споживачами.

Програмою Форуму заплановані експозиції з представленням best practices, технологій і розробок країн-лідерів цифрової трансформації для країн СНД, інтерактивна зона Smart Zone, а також безліч спеціалізованих конференцій.


Детальна інформація та повна програма Форуму представлені на сайті smartexpo.pro

ІНШІ НОВИНИ
Щодо кампанії до Дня охорони праці
17 - 19 квітня 2024 у Міжнародному Виставковому Центрі проходив Міжнародний форум харчової промисловості та упаковки IFFIP
34 Міжнародна спеціалізована виставка взуття та аксесуарів
17-19 квітня 2024 року відбудеться Міжнародний форум харчової промисловості і упаковки IFFIP 2024
27 березня 2024 р. відбудеться онлайн-презентація заступника Міністра економіки України Олексія Соболева “Ukraine Facility: зміст Плану, закладені реформи та їх вплив на бізнес”
Розробник КНДУ НДІРоМ © 2024