Зустріч Прем’єр-міністра з представниками федерацій роботодавців та профспілок
06.07.2020 13:54
title

17 червня відбулася зустріч Прем’єр-міністра України Дениса Шмигаля з представниками  Спільного представницького органу сторони роботодавців на національному рівні та Спільного представницького органу репрезентативних всеукраїнських об’єднань профспілок на національному рівні.

У зустрічі взяли участь :  Міністр розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України Ігор Петрашко,  Міністр соціальної політики України Марина Лазебна,  Міністр Кабінету Міністрів України Олег Немчінов,  Міністра охорони здоров’я України Максим Степанов,  Голова Ради Федерації роботодавців України Дмитро Олійник,  Голова Об'єднання організацій роботодавців України Анатолій Кінах.

У зустрічі з профспілкової сторони взяли участь:  Голова СПО об’єднань профспілок, Голова ФПУ Григорій Осовий, заступники Голови СПО:- Голова КВПУ Михайло Волинець, Голова ФПТУ Вадим Бубняк,  Голова ОВАП Анатолій Широков,  Голова ОВПП «Єдність» Анатолій Онищук.

Це перша представницька зустріч сторін соціального діалогу, яка відбулася за каденції нового складу Уряду, спрямована на підвищення його ефективності та результативності в інтересах громадян.

Учасники зустрічі обговорили Програму діяльності Уряду та ті заходи, які Кабінет Міністрів планує запровадити для підтримки української економіки.


Питання та пропозиції СПО сторони роботодавців для обговорення на зустрічі

Протокол зустрічі Прем’єр-міністра України Шмигаля Д. А. з представниками СПО сторони роботодавців на національному рівні та СПО репрезентативних всеукраїнських об’єднань профспілок на національному рівні

Інформація Федерації роботодавців України

 



ІНШІ НОВИНИ
Щодо кампанії до Дня охорони праці
17 - 19 квітня 2024 у Міжнародному Виставковому Центрі проходив Міжнародний форум харчової промисловості та упаковки IFFIP
34 Міжнародна спеціалізована виставка взуття та аксесуарів
17-19 квітня 2024 року відбудеться Міжнародний форум харчової промисловості і упаковки IFFIP 2024
27 березня 2024 р. відбудеться онлайн-презентація заступника Міністра економіки України Олексія Соболева “Ukraine Facility: зміст Плану, закладені реформи та їх вплив на бізнес”
Розробник КНДУ НДІРоМ © 2024