Державне підприємство «Готель «Козацький» звертається із проханням надати підприємству допомогу title

Державне підприємство «Готель «Козацький» (info@kozatskiy.kiev.uawww.kozatskiy.kiev.uaМіністерства оборони (далі — ДП «Готель «Козацький», підприємство) звертається з наступним.

На виконання вимоги Президента України та постанови Кабінету Міністрів України від 29.03.2020 «Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 11 березня 2020 р. №211» щодо посилення карантинних заходів через коронавірус (СОУГО-19) з метою запобігання поширенню хвороби в Україні, державним підприємством «Готель «Козацький» МОУ було здійснено розміщення українців — пасажирів, яких було прийнято в карантинному терміналі аеропорта Бориспіль, на обсервацію в готелі «Козацький» на строк 14 днів. Тим самим підприємство підтримало Міністерство інфраструктури України у реалізації заходів щодо сприяння поверненню українців додому із-за кордону під час карантину.

З метою розміщення зазначених осіб на обсервацію функціонування підприємства було терміново відновлено, для обслуговування вищевказаних громадян керівництвом готелю викликано працівників на роботу, оскільки з моменту оголошення карантину ДП «Готель «Козацький» фактично припинило свою господарську діяльність.

Проте, під час відновлення функціонування підприємства та розміщення громадян у готелі було виявлено, що ресурсів підприємства не вистачає для належного обслуговування громадянам, які перебувають на обсервації.

Зокрема, у зв'язку із довгостроковим припиненням діяльності готелю відсутні кошти на сплату за вивезення сміття. Так, ТОВ «Ековтор-транс» (код ЄДРПОУ 38956700), яке займається вивезенням твердих побутових відходів готелю, відмовило у вивезенні сміття, яке накопичується внаслідок обсервації у готелі.

Крім того, відсутні кошти для сплати за одноразовий посуд, в якому подається харчування до номерів.

Проблемою готелю залишається відсутність достатньої кількості предметів першої необхідності, зокрема, захисних масок, рукавичок, костюмів хімзахисту, антисептичних та дезінфікуючих засобів, туалетного паперу, паперових рушників тощо.

Звертаємося із проханням надати підприємству фінансову допомогу для придбання вищевказаних предметів першої необхідності, або направити до готелю безпосередньо засоби та предмети вжитку, необхідні для функціонування підприємства в режимі обсервації.

ІНШІ НОВИНИ
34 Міжнародна спеціалізована виставка взуття та аксесуарів
17-19 квітня 2024 року відбудеться Міжнародний форум харчової промисловості і упаковки IFFIP 2024
27 березня 2024 р. відбудеться онлайн-презентація заступника Міністра економіки України Олексія Соболева “Ukraine Facility: зміст Плану, закладені реформи та їх вплив на бізнес”
У грудні 2023 р. Європейська Комісія схвалила приєднання України до програми Європейського Союзу URBACT IV на період 2021-2027 років (Urban Development Network)
У виставковому центрі "АККО Інтернешнл" проходить виставка «BABY EXPO 2024» та «CHILDRENS FASHION Весна 2024»
Розробник КНДУ НДІРоМ © 2024