Засідання Президії Ради директорів підприємств, установ та організацій міста Києва title



29 серпня 2019 року на території ПрАТ «Київський радіозавод» та ПрАТ «Елміз» за адресою: вулиця Бориспільська, 9 відбулося засідання Президії Ради директорів підприємств, установ та організацій м.Києва.

В роботі засідання прийняли участь директор Департаменту промисловості та розвитку підприємництва В. Фіоктістов, заступник директора Департаменту промисловості та розвитку підприємництва – начальник управління промисловості та інноваційної політики Ю.Уласик , голова Ради директорів підприємств, установ та організацій міста Києва О.Осадчий, Віце-президент Українського союзу промисловців і підприємців С.Зімін , члени Президії Ради директорів підприємств, установ та організацій міста Києва.

На початку засідання відбувся огляд виробничих потужностей ПрАТ «Елміз». Підприємство спеціалізується на виробництві високотехнологічної та наукомісткої продукції для космічної, гірничодобувної, оборонної та інших галузей. Виробничі площі для виконання монтажно-складальних робіт складають 6427 кв. м. ПрАТ “ЕЛМІ3” має в своєму розпорядженні всі види технологій по монтажу, складанню, автономним і комплексним випробуванням всіх видів радіоелектронної техніки.

На засіданні були розглянуті питання:

  • про затвердження Міської цільової програми сприяння розвитку промисловості на 2019 – 2022 роки;
  • про перспективи роботи Управління промисловості та інноваційної політики Департаменту промисловості та розвитку підприємництва;
  • про підсумки роботи промислового комплексу м. Києва за перше півріччя 2019 року;
  • про деякі проблемні питання використання промислових територій при розробці Генерального плану розвитку м.Києва;
  • про перспективи розвитку промислових територій в проекті Генерального плану розвитку м. Києва;
  • про підвищення кваліфікації з технічних наук генеральних (головних) конструкторів та їх кадрового резерву;
  • про постачання електроенергії промисловим підприємствам міста Києва.

В обговоренні питань прийняли участь Майко В.І., Михайлова Р.В., Маляров С.П., Череда В.В., Свистіль С.О., Соколовський М.Г., Сторожук М.К.

Голова Ради директорів підприємств, установ та організацій м. Києва Осадчий О.В. висловив сподівання щодо позитивних результатів подальшої співпраці Ради директорів м. Києва, центральних органів виконавчої влади та Київської міської державної адміністрації для стабілізації роботи промислового комплексу міста Києва.

Протокол спільного засідання Президії Ради директорів

ІНШІ НОВИНИ
34 Міжнародна спеціалізована виставка взуття та аксесуарів
17-19 квітня 2024 року відбудеться Міжнародний форум харчової промисловості і упаковки IFFIP 2024
27 березня 2024 р. відбудеться онлайн-презентація заступника Міністра економіки України Олексія Соболева “Ukraine Facility: зміст Плану, закладені реформи та їх вплив на бізнес”
У грудні 2023 р. Європейська Комісія схвалила приєднання України до програми Європейського Союзу URBACT IV на період 2021-2027 років (Urban Development Network)
У виставковому центрі "АККО Інтернешнл" проходить виставка «BABY EXPO 2024» та «CHILDRENS FASHION Весна 2024»
Розробник КНДУ НДІРоМ © 2024