title
Семінар «Вимоги щодо розробки, впровадження систем менеджменту безпечності харчових продуктів (HACCP,ISO 22000) на харчових підприємствах"
Науково-методичний центр добровільної сертифікації CERTEX та Центр бізнес-освіти Київської ТПП запрошує фахівців на семінар «Вимоги щодо розробки, впровадження систем менеджменту безпечності харчових продуктів (HACCP,ISO 22000) на харчових підприємствах та закладах громадського харчування, підтримання їх дієвості та здійснення внутрішнього аудиту на відповідність ISO 19011».
Дата і місце проведення:
24 жовтня 2019 року в приміщенні аудиторії 703 Київської ТПП (вул. Б.Хмельницького,55)
Запрошений експерт: Олексієнко Наталія Миколаївна - провідний аудитор HACCP, ISO 22000, 9001, FSSC 22000, технічний експерт з питань безпеки харчових продуктів.
З метою роз’яснення вимог сучасного законодавства в індустрії харчування на семінар запрошений представник Держпродспоживслужби.
Цільова група семінару: керівники та фахівці підприємств харчової галузі та закладів громадського харчування.
Учасники семінару дізнаються та отримають практичні поради щодо:
Cистеми HACCP та її застосування, загальних принципів гігієни харчової продукції, контролю за виробничими процесами, проведення аналізу ризиків, опису кінцевого продукту, розробки та впровадження плану HACCP, техніки проходження аудитів та аудиторських перевірок.
По закінченню семінару учасники отримають сертифікати.
Вартість участі у семінарі становить 1800,00 грн. з врахуванням ПДВ.
Організаційне.
Зареєструватися можна за посиланням: https://forms.gle/k3YL888YmUADVkrp9
Контактна особа: Заступник начальника науково-методичного центру СЕRTEX Грабаренко Наталія Володимирівна, тел. 096 224-85-97, e-mail: [email protected]