20 вересня 2019 року в приміщені Київської міської ради відбулося урочисте засідання присвячене Дню машинобудівника. title

Інформація

щодо проведення урочистого засідання присвяченого Дню машинобудівника

Враховуючи  велике значення промисловості  та її провідної  галузі – машинобудування в розвитку і функціонуванні економіки Україні, вирішенні соціально-економічних проблем держави, Указом Президента України від 8 вересня 1993 року № 361/93 встановлено в Україні День машинобудівника, який відзначається щороку в четверту неділю вересня.

20 вересня 2019 року в приміщені Київської міської ради відбулося урочисте засідання присвячене Дню машинобудівника. Організаційні питання щодо  проведення  зазначеного заходу забезпечило Управління промисловості та інноваційної політики Департаменту промисловості та розвитку підприємництва.



В рамках святкування виконувач обов’язків директора Департаменту промисловості та розвитку підприємництва Уласик Ю.О. виступила з вітальною промовою щодо важливості збереження потенціалу машинобудівної галузі та необхідності її модернізації і вручила Подяки Київського міського голови керівникам та працівникам провідних машинобудівних підприємств м. Київа.

Під час урочистого засідання присутніх та членів  трудових колективів підприємств машинобудівної галузі привітали та вручили їм свої відзнаки віце-президент Українського союзу промисловців та підприємців Прохоров С.М., голова Ради директорів підприємств, установ та організацій м. Києва Осадчий О.В., Президент Київської торгово-промислової палати Засульський М.В. та президент асоціації “Київ” Майко В.І.

Урочистості завершились колективним фотографуванням учасників засідання присвяченого Дню машинобудівника.



ІНШІ НОВИНИ
34 Міжнародна спеціалізована виставка взуття та аксесуарів
17-19 квітня 2024 року відбудеться Міжнародний форум харчової промисловості і упаковки IFFIP 2024
27 березня 2024 р. відбудеться онлайн-презентація заступника Міністра економіки України Олексія Соболева “Ukraine Facility: зміст Плану, закладені реформи та їх вплив на бізнес”
У грудні 2023 р. Європейська Комісія схвалила приєднання України до програми Європейського Союзу URBACT IV на період 2021-2027 років (Urban Development Network)
У виставковому центрі "АККО Інтернешнл" проходить виставка «BABY EXPO 2024» та «CHILDRENS FASHION Весна 2024»
Розробник КНДУ НДІРоМ © 2024