Другий форум регіонів України та Республіки Білорусь title

 Шановні керівники підприємств, установ та організацій міста Києва!

 З 03.10.2019 по 04.10.2019 у м. Житомирі відбудеться Другий форум регіонів України та Республіки Білорусь.

Захід є надзвичайно масштабним та важливим для розвитку та інтенсифікації українсько-білоруських відносин, взаємовигідного торговельно-економічного та інвестиційного співробітництва між державами.

В рамках Форуму заплановано проведення ряду експозиційних та конгресних заходів, бізнес-переговорів у форматі В2В, пленарного засідання за участю Президентів обох країн, а також культурно-масових заходів для учасників та гостей Форуму. Програма проведення Форуму додається.

Запрошуємо підприємства та організації міста Києва долучитися до зазначеного заходу.

Зацікавлених взяти участь у Виставці великогабаритної техніки та промислових зразків продукції і Ярмарку продукції та виробів декоративно-прикладного мистецтва просимо до 06.09.2019 повідомити департамент агропромислового розвитку та економічної політики облдержадміністрації (10014, м. Житомир, вул. Мала Бердичівська, 25 та на електронну адресу [email protected]). Назву, ПІБ відповідальних осіб та їх контакти просимо надати за Формою, що додаєься.



 

 

ІНШІ НОВИНИ
34 Міжнародна спеціалізована виставка взуття та аксесуарів
17-19 квітня 2024 року відбудеться Міжнародний форум харчової промисловості і упаковки IFFIP 2024
27 березня 2024 р. відбудеться онлайн-презентація заступника Міністра економіки України Олексія Соболева “Ukraine Facility: зміст Плану, закладені реформи та їх вплив на бізнес”
У грудні 2023 р. Європейська Комісія схвалила приєднання України до програми Європейського Союзу URBACT IV на період 2021-2027 років (Urban Development Network)
У виставковому центрі "АККО Інтернешнл" проходить виставка «BABY EXPO 2024» та «CHILDRENS FASHION Весна 2024»
Розробник КНДУ НДІРоМ © 2024