Інформаційно-освітницький захід «Дні здоров'я на ВДНГ». title

До уваги керівників підприємств, установ та організацій м. Києва!

 

Згідно інформації ГС «Українська асоціація функціонального харчування» (в подальшому - Асоціація) 13-14 квітня 2019 року на ВДНХ відбудеться інформаційно-освітницький захід «Дні здоров'я на ВДНГ».

Проект проводиться за підтримки Київського Міського Центру громадського здоров'я, Центру громадського здоров'я МОЗ України.

Метою заходу є формування у громадян свідомого ставлення до власного здоров'я та відповідальності за нього, що співпадає з завданнями Центру щодо забезпечення інформаційно-роз'яснювальної діяльності в інтересах здоров'я населення, розробки стратегій, у тому числі комунікаційних, щодо зміцнення здоров'я населення.

Заплановані тематичні семінари та конференції. Інформація розрахована як на широке коло споживачів, так і на фахівців різних сфер: медичних працівників, виробників продуктів харчування, рітейлерів, освітян тощо.

Запрошуємо всіх зацікавлених до співпраці в організації та проведенні фахових заходів.  

Конференція для лікарів "Основи здоров'я. Що таке Public Health" (фахівців первинної ланки медичної допомоги) 13/04.

Конференція для лікарів-дієтологів "Ф'южн між раціоном, імунітетом та генетикою" 14/04

Конференція для харчових виробників, рітейлу, виробників дієтичних добавок, професійних об'єднань 13/04.

Конференція для виробників функціональних продуктів харчування та операторів сервісів функціонального харчування (для HORECA та організаторів харчування дітей в закладах освіти) 13/04.

Участь безкоштовна (за попередньою реєстрацією).

Кон. т. (050) 397 75 44

ІНШІ НОВИНИ
За інформацією Посольства України в Чеській Республіці у період з 04 по 06 червня 2024 року у м. Брно (Чехія) відбудеться щорічна Міжнародна виставка «URBIS» (формат «Smart Cities Meetup»).
Щодо кампанії до Дня охорони праці
17 - 19 квітня 2024 у Міжнародному Виставковому Центрі проходив Міжнародний форум харчової промисловості та упаковки IFFIP
34 Міжнародна спеціалізована виставка взуття та аксесуарів
17-19 квітня 2024 року відбудеться Міжнародний форум харчової промисловості і упаковки IFFIP 2024
Розробник КНДУ НДІРоМ © 2024