Виставка China Homelife Show та China Mashinex 2019 title

До уваги керівників промислових підприємств, установ та організацій м. Києва!

 

23-25 травня в Стамбулі та з 29 по 31 травня 2019 року в Варшаві відбудуться China Homelife Show та China Mashinex 2019 - найбільші виставки виробників побутових товарів і промислового обладнання Китаю за кордоном.

Щорічно участь в заходах беруть понад 800 китайських компаній, які представляють будівельні матеріали, побутову та промислову електроніку, верстати та техніку, меблі, текстиль та одяг, продукти харчування, посуд, подарунки та інше. Ознайомитись з переліком компаній та продукції можна за посиланням http://pl.chinahomelife247.com/search.html?st=&name=

Цього року Торгово-промислова палата України формує делегацію українських компаній та підприємців для візиту на виставки China Homelife Show та China Mashinex 2019 до Стамбулу та Варшави. Вартість участі в діловому візиті:

  • до Стамбулу складає 55 Євро без ПДВ з особи, яка включає проживання 3 ночі в одномісному номері, трансфери за програмою, сніданок в готелі, обід на виставці, участь в ділових заходах згідно до програми Виставки. Окремо сплачується вартість перельоту Київ-Стамбул-Київ і страховка;
  • до Варшави складає 100 Євро без ПДВ з особи, що включає автобусний трансфер Київ-Варшава-Київ, проживання 2 ночі в двомісному номері, трансфери за програмою, сніданок в готелі, обід на виставці, участь в ділових заходах згідно до програми Виставки, страховку.

 

З питань участі в візиті просимо звертатись до ТПП України до 10 квітня 2019 року:

ІНШІ НОВИНИ
34 Міжнародна спеціалізована виставка взуття та аксесуарів
17-19 квітня 2024 року відбудеться Міжнародний форум харчової промисловості і упаковки IFFIP 2024
27 березня 2024 р. відбудеться онлайн-презентація заступника Міністра економіки України Олексія Соболева “Ukraine Facility: зміст Плану, закладені реформи та їх вплив на бізнес”
У грудні 2023 р. Європейська Комісія схвалила приєднання України до програми Європейського Союзу URBACT IV на період 2021-2027 років (Urban Development Network)
У виставковому центрі "АККО Інтернешнл" проходить виставка «BABY EXPO 2024» та «CHILDRENS FASHION Весна 2024»