| | | |
Назва технологічного процесу/обладнання | |
|
Дата останнього коригування | |
|
| | |
![[Колапс]](/DXR.axd?r=1_88-x6zSj) | Технологічний процес |
| ![[Колапс]](/DXR.axd?r=1_88-x6zSj) | Пропозиція |
| | 1. Приготування пивного сусла | 21.05.2020 |
| | 2. Зброджування сусла | 21.05.2020 |
| | 3. Доброджування та дозрівання пива | 21.05.2020 |
| | 4. Освітлення та розлив пива у пляшки | 21.05.2020 |
![[Колапс]](/DXR.axd?r=1_88-x6zSj) | Обладнання |
| ![[Колапс]](/DXR.axd?r=1_88-x6zSj) | Пропозиція |
| | 1. Циліндро-конічні танки (ЦКТ — апарати, де проходять процеси бродіння пива) | 21.05.2020 |
| | 2. Установка для сушки пивної дробини | 21.05.2020 |
| | 3. Унікальна варильна система | 21.05.2020 |
| | 4. Найпотужніша лінія розливу та інше сучасне обладнання | 21.05.2020 |