Версія для друку

ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "АНТИС-ОРТО"




Код ЄДРПОУ: 33240976
Скорочена назва: ТОВ "АНТИС-ОРТО"

Район: ШЕВЧЕНКІВСЬКИЙ
Юридична адреса: Загорівська вулиця, 1
Фактична адреса: 04107, М. КИЇВ, ВУЛ. БАГГОВУТІВСЬКА, 1, Консультативна поліклініка обласної лікарні, каб. №6

Телефон: (044) 501-69-05 ; (096) 694-98-14 ; (066) 344-82-24
Факс: (044) 501-69-05
Веб-сайт: https://antisorto.com
E-mail: [email protected]

Керівник: БОГУСЛАВСЬКИЙ ОЛЕКСАНДР ЛЕОНІДОВИЧ
Тел.: (044) 501-69-05

Головний інженер:
Тел.:

Головний бухгалтер: Не вказано
Тел.: (044) 501-69-05

Вид промислової діяльності: Текстильне виробництво, виробництво одягу, шкіри, виробів зі шкіри та інших матеріалів

Види економічної діяльності за КВЕД - 2010: 32.50 Виробництво медичних і стоматологічних інструментів і матеріалів
13.92 Виробництво готових текстильних виробів, крім одягу
13.96 Виробництво інших текстильних виробів технічного та промислового призначення
14.13 Виробництво іншого верхнього одягу
14.19 Виробництво іншого одягу й аксесуарів
14.39 Виробництво іншого трикотажного та в'язаного одягу
15.20 Виробництво взуття

Форма власності: Приватна власність
Організаційно-правова форма господарювання за КОПФГ: Товариство з обмеженою відповідальністю
Орган державного управління за КОДУ (підпорядкованість):

Рік заснування: 2004

Підприємство “Антис – Орто” засновано у 2004 році. Основною метою нашого підприємства є полегшення життя людей з обмеженими фізичними можливостями, щоб зробити його більш комфортнішим та зручним. Основні пріоритети підприємства “Антис – Орто” – це якість та впровадження інноваційних технологій при виробництві протезно-ортопедичних виробів. Основними напрямками діяльності є виготовлення та постачання ортезів на хребет, ортезів на верхні та нижні кінцівки, протезів верхніх та нижніх кінцівок, ортопедичного взуття, допоміжних засобів для особистого догляду та захисту, ортезів на стопу. Ремонт протезно-ортопедичних виробів, ортопедичного взуття. Надсучасне обладнання німецької фірми “ОТТО БОКК” та комплектуючі іноземних виробників, висококваліфіковані спеціалісти, що мають значний досвід в протезуванні та ортезуванні дозволяють задовольнити потреби найвибагливішого користувача. Співробітники нашого підприємства постійно навчаються, підвищують свою кваліфікацію, проходять різноманітні тренінги та семінари, що проводяться відомими виробниками комплектуючих для протезування. Впевнитись у цьому Ви можете, перейшовши в розділ. Ми проводимо повний комплекс реабілітації після протезування. Співпрацюємо з державою в рамках програми по забезпеченню осіб з інвалідністю БЕЗКОШТОВНИМИ протезно-ортопедичними виробами. Головним орієнтирами в роботі нашої компанії протягом багатьох років залишаються: висока якість продукції, інноваційні рішення та максимальне задоволення потреб людей з обмеженими фізичними можливостями.
x
ЗнайтиОчистити
ПРИСТРОЇ ОРТОПЕДИЧНІ, (УКЛЮЧАЮЧИ ОРТОПЕДИЧНЕ ВЗУТТЯ), ШИНИ ТА ПРИСТОСУВАННЯ ДЛЯ ЛІКУВАННЯ ПЕРЕЛОМІВ
Профілактично-лікувальні устілки (за індивідуальними замірами)

ПРОТЕЗИ ЧАСТИН ТІЛА (КРІМ ЗУБІВ ШТУЧНИХ І ЗУБОТЕХНІЧНИХ ПРИСТОСОВАНЬ, ПРОТЕЗІВ СУГЛОБІВ, ПРИСТРОЇВ ОРТОПЕДИЧНИХ, ПРИСТРОЇВ ДЛЯ ЛІКУВАННЯ ПЕРЕЛОМІВ, СЕРЦЕВИХ КЛАПАНІВ, СЛУХОВИХ АПАРАТІВ)
Протез гомілки Ампутація нижньої кінцівки призводить до втрати її функцій. Одним з методів заміщення та відновлення втраченої функції нижньої кінцівки є протезування. Ампутація на рівні верхньої, середньої та нижньої третини гомілки компенсується протезом гомілки. Протези поділяються на кілька видів: модульні, каркасні і шинно-шкіряні. Протези ніг модульного типу найбільш сучасні. Антис-Орто виготовляє виключно протези модульного типу. Для підбору комплектуючих до протеза гомілки враховують стан кукси, вік, вагу та ступінь мобільності пацієнта. Протез гомілки складається з культеприймальної гільзи, силіконового або педилінового вкладника, робочого модуля, додаткової гільзи та стопи. ПРИЗНАЧЕННЯ: Косметичне заміщення та відновлення втраченої функції нижньої кінцівки на рівні верхньої, середньої та нижньої третини гомілки, забезпечення опороздатності. В протезуванні ми використовуємо високоякісні імпортні комплектуючі.

ПРИСТРОЇ ОРТОПЕДИЧНІ, (УКЛЮЧАЮЧИ ОРТОПЕДИЧНЕ ВЗУТТЯ), ШИНИ ТА ПРИСТОСОВАННЯ ДЛЯ ЛІКУВАННЯ ПЕРЕЛОМІВ ПОДІБНІ
Oртез шарнірний з компенсацією укорочення Ортез шарнірний з компенсацією укорочення: спеціальне зовнішнє медичне пристосування, призначене для зміни структурних і функціональних характеристик нервово-м’язової та скелетної системи: розвантаження, фіксації, активізації і корекції функцій пошкодженого суглоба або кінцівки, компенсайії укорочення. Застосовується при нестабільності зв’язкового апарату суглобів, травмах при заняттях спортом, артрозі і артриті суглобів, в післяопераційний період. Ортези також можуть застосовуватися для: управління, направлення, обмеження та/або знерухомлення кінцівки, суглоба або частини тіла з певної причини; обмеження рухливості в заданому напрямку; допомоги руху в цілому; зменшення з певною метою сили, що прикладається ногою для перенесення ваги тіла; допомоги при реабілітації від тріщин кісток після зняття гіпсу; корекції форми та/або функції організму, з метою полегшення пересування або зменшення болю. ПРИЗНАЧЕННЯ: Специфічні та неспецифічні запалення. Паралічі та парези м’язів. Контрактури суглобів. Переломи кісток. Хибні суглоби. Вроджені та набуті деформації, включно з укороченнями. Нестабільність суглобів. При оперативних втручаннях. В’ялість м’язів. ПРОТИПОКАЗАННЯ: Локальні дерматити, гнійні інфекції.

ПРОТЕЗИ ЧАСТИН ТІЛА (КРІМ ЗУБІВ ШТУЧНИХ І ЗУБОТЕХНІЧНИХ ПРИСТОСОВАНЬ, ПРОТЕЗІВ СУГЛОБІВ, ПРИСТРОЇВ ОРТОПЕДИЧНИХ, ПРИСТРОЇВ ДЛЯ ЛІКУВАННЯ ПЕРЕЛОМІВ, СЕРЦЕВИХ КЛАПАНІВ, СЛУХОВИХ АПАРАТІВ)
Протез стегна модульного типу. Ампутація нижньої кінцівки призводить до втрати її функцій. Одним з методів заміщення та відновлення втраченої функції нижньої кінцівки є протезування. Ампутація на рівні верхньої, середньої та нижньої третини стегна компенсується протезом стегна. Протези поділяються на кілька видів: модульні, каркасні і шинно-шкіряні. Протези ніг модульного типу найбільш сучасні. Антис-Орто виготовляє виключно протези модульного типу. Для підбору комплектуючих до протеза стегна враховують стан кукси, вік, вагу та ступінь мобільності пацієнта. Протез стегна складається з культеприймальної гільзи, силіконового або педилінового вкладника, робочого модуля, колінного вузла, додаткової гільзи, адаптерів та стопи. Сучасні протези стегна дозволять користувачам повноцінно жити та вести активний спосіб життя! ПРИЗНАЧЕННЯ: Косметичне заміщення та відновлення втраченої функції нижньої кінцівки на рівні верхньої, середньої та нижньої третини стегна, забезпечення опороздатності.

ПРИСТРОЇ ОРТОПЕДИЧНІ, (УКЛЮЧАЮЧИ ОРТОПЕДИЧНЕ ВЗУТТЯ), ШИНИ ТА ПРИСТОСУВАННЯ ДЛЯ ЛІКУВАННЯ ПЕРЕЛОМІВ
Ортопедичне взуття індивідуального виготовлення Матеріали, що використовуються для виготовлення, та їх колір можливо обирати.

ПРИСТРОЇ ОРТОПЕДИЧНІ, (УКЛЮЧАЮЧИ ОРТОПЕДИЧНЕ ВЗУТТЯ), ШИНИ ТА ПРИСТОСОВАННЯ ДЛЯ ЛІКУВАННЯ ПЕРЕЛОМІВ ПОДІБНІ
Oртез шарнірний для ходьби з компенсацією укорочення (10 см) Ортез: спеціальне зовнішнє медичне пристосування, призначене для зміни структурних і функціональних характеристик нервово-м’язової та скелетної системи: розвантаження, фіксації, активізації і корекції функцій пошкодженого суглоба або кінцівки, компенсайії укорочення 10 см. Застосовується при нестабільності зв’язкового апарату суглобів, травмах при заняттях спортом, артрозі і артриті суглобів, в післяопераційний період. Ортези також можуть застосовуватися для: управління, направлення, обмеження та/або знерухомлення кінцівки, суглоба або частини тіла з певної причини; обмеження рухливості в заданому напрямку; допомоги руху в цілому; зменшення з певною метою сили, що прикладається ногою для перенесення ваги тіла; допомоги при реабілітації від тріщин кісток після зняття гіпсу; корекції форми та/або функції організму, з метою полегшення пересування або зменшення болю. ПРИЗНАЧЕННЯ: Специфічні та неспецифічні запалення. Паралічі та парези м’язів. Контрактури суглобів. Переломи кісток. Хибні суглоби. Вроджені та набуті деформації, включно з укороченнями. Нестабільність суглобів. При оперативних втручаннях. В’ялість м’язів. ПРОТИПОКАЗАННЯ: Локальні дерматити, гнійні інфекції.

ПРИСТРОЇ ОРТОПЕДИЧНІ, (УКЛЮЧАЮЧИ ОРТОПЕДИЧНЕ ВЗУТТЯ), ШИНИ ТА ПРИСТОСОВАННЯ ДЛЯ ЛІКУВАННЯ ПЕРЕЛОМІВ ПОДІБНІ
Профілактично – лікувальний бандаж (протирадикулітний) ПРИЗНАЧЕННЯ: Бандаж призначають при: остеохондрозі хребта при міофасциальних болях люмбальгії попереково-крижових радикулопатіях сакралізації поперекового відділу хребта ПРОТИПОКАЗАННЯ: Необхідність стабільної фіксації. Локальні дерматити, гнійні інфекції.

x
ЗнайтиОчистити
Назва продукції 
Додаткова інформація 
Дата останнього коригування 
   
Немає даних для відображення...
x
ЗнайтиОчистити
Назва технологічного процесу/обладнання (За зростанням)
Дата останнього коригування 
  
Немає даних для відображення...
x
ЗнайтиОчистити
Назва 
Стислий опис 
Фактори, що стримують створення власного виробництва 
Порівняння з аналогами, що імпортуються 
   
Немає даних для відображення...
Немає даних для відображення

Розробник КНДУ НДІРоМ © 2024