Версія для друку

УКРАЇНСЬКИЙ НАУКОВО-ДОСЛІДНИЙ ІНСТИТУТ ЦИВІЛЬНОГО ЗАХИСТУ




Код ЄДРПОУ: 37814631
Скорочена назва: УкрНДІЦЗ

Район: ПЕЧЕРСЬКИЙ
Юридична адреса: Рибальська вулиця, 18
Фактична адреса: вулиця Рибальська, 18, м. Київ, 01011

Телефон: (044) 280-89-84 ; (044) 280-33-03
Факс: (044) 280-18-01
Веб-сайт: http://undicz.dsns.gov.ua
E-mail: [email protected]

Керівник: Начальник Кропивницький Віталій Станіславович
Тел.: (044) 280-89-84

Вчений секретар: Огурцов Сергій Юрійович
Тел.: (044) 280-33-12

Головний бухгалтер: Лобко Оксана Михайлівна
Тел.: (044) 280-42-11

Сектор науки: Галузевий

Види економічної діяльності за КВЕД - 2010: 72.19 Дослідження й експериментальні розробки у сфері інших природничих і технічних наук
Види науково-технічної діяльності за КВНТД: I Дослідження та розробки в галузі природничих і технічних наук
I.2 12 Дослідження та розробки в галузі приладобудування та електроніки

Форма власності: Державна власність
Організаційно-правова форма господарювання за КОПФГ: Державна організація (установа, заклад)
Орган державного управління за КОДУ (підпорядкованість): Державна служба України з надзвичайних ситуацій

Рік заснування: 1976

Здійснення наукової та науково-технічної діяльності з питань: - розроблення теоретичних основ цивільного захисту, стратегії його розвитку, заходів з реалізаціїх державної політики у сфері цивільного захисту; - удосконалення заходів захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій та запобігання їм; - пожежної та техногенної безпеки; - проведення прикладних досліджень щодо ліквідації надзвичайних ситуацій, аварійно-рятувальної справи та розвитку сил і засобів цивільного захисту.
Карбаізол

0 рік

Карбаізол - матеріал полімерний, теплоізоляційний. Використовують для тепло- та звукоізоляції в усіх видах будівництва, як внутрішній шар у конструкціях з бетону, цегли (колодязна кладка), деревини, металопрофілю (сендвіч-панелі) тощо.
Терморозширений графіт

0 рік

Технологія та мобільне обладнання для отримання вуглецевого сорбенту нафтопродуктів на основі терморозширеного графіту безпосередньо на місці застосування і його нанесення на нафтові плями на водній поверхні. Нафтопродукти, зв'язані щойно отриманим сорбентом, збираються з поверхні води, потім утилізуються шляхом механічого віджимання сорбенту і відокремленням від нього 90% нафтопродуктів, з наступним спалюванням залишку в топках теплових установок.
Універсальний надувний рятувальний засіб

0 рік

Спеціальний засіб для порятунку людей на воді. Універсальність рятувального засобу реалізується через його відносно малу вагу та конструктивно вдале розміщення елементів. Це дозволяє використовувати його на суші як ноші та на льоду як сани. Засіб виконаний за конструкцією “катамаран”, що забезпечує його високу плавучість та вантажопідйомність
Автоматизована краудсорсингова система моніторингу надзвичайних ситуацій

0 рік

Призначена для інтеграції сучасної інтелектуальної сенсорної техніки (датчики моніторингу радіації, хімічних забруднень і параметрів навколишнього середовища, безпілотні літальні апарати), з сучасними інформаційно-телекомунікаційними технологіями (безпроводові сенсорні мережі, геоінформаційні системи, краудсорсингові технології тощо).
Немає даних для відображення

Розробник КНДУ НДІРоМ © 2024