Міжнародний виставково-ярмарковий захід «Перший весняний фестиваль»
20.02.2017 14:00

Український союз промисловців і підприємців інформує, що 3-5 березня 2017 року на території Міжнародного виставкового центру (за адресою: м. Київ, Броварський проспект, 15) відбудеться міжнародний виставково-ярмарковий захід «Перший весняний фестиваль».

Партнерами заходу виступають литовські організації OpenEurope та ЗАТ «Вікшріс»; також запрошуються Посли Словенії Білорусі, Молдови, Грузії, Литви, Туркменістану, Узбекистану тощо.

Серед експонентів виставки-ярмарку - виробники повсякденного, молодіжного, спортивного та авторського одягу, одягу у фольклорному стилі, трикотажу, дитячою одягу, чоловічих та жіночих сумок, виробів з натуральної шкіри, українських авторських прикрас та аксесуарів, косметики і парфумерії, посуду, текстилю для будинку, сувенірної продукції.

Запрошуємо відвідати виставку. 

ІНШІ НОВИНИ
Щодо кампанії до Дня охорони праці
17 - 19 квітня 2024 у Міжнародному Виставковому Центрі проходив Міжнародний форум харчової промисловості та упаковки IFFIP
34 Міжнародна спеціалізована виставка взуття та аксесуарів
17-19 квітня 2024 року відбудеться Міжнародний форум харчової промисловості і упаковки IFFIP 2024
27 березня 2024 р. відбудеться онлайн-презентація заступника Міністра економіки України Олексія Соболева “Ukraine Facility: зміст Плану, закладені реформи та їх вплив на бізнес”
Розробник КНДУ НДІРоМ © 2024